Foto – eda.ru

Bezalkoholisks vasaras punšs 0

Sastāvdaļas 10 porcijām:

3 glāzes dzērveņu sulas
3 glāzes apelsīnu sulas
3/4 glāzes ūdens
1/2 ēdamkarote malta ingvera
1/2 ēdamkarote malta kanēļa
nedaudz malta muskatrieksta
1/3 glāzes cukura
100 g svaigu dzērveņu
piparmētras pēc garšas

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
NATO apsver būtiskas izmaiņas savā stratēģijā: izskan runas par preventīvu triecienu Krievijai 1
Lasīt citas ziņas

Divlitrīgā katlā samaisa svaigu apelsīnu un dzērveņu sulu. Pievieno ūdeni, garšvielas un uz lielas uguns uzvāra.
Turpina vārīt uz lēnākas uguns 5 minūtes.
Lej dzērienu stikla glāzēs, katrā iemet pa kādai svaigai dzērvenei. Pirms pasniegšanas rotā ar apelsīna ripiņām un svaigām piparmētru lapiņām.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.