Foto – lariall.ru

Bezē krūzītes 0

4 porcijām:
200 g ananāsu to dabiskajā sulā
3 ēdamkarotes kukurūzas miltu
2 lielas olas, kurām atdala dzeltenumus no baltumiem
450 ml liesa piena
1 tējkarote vaniļas cukura
50 g pūdercukura
2 banāni

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar, kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 88
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Uzsilda cepeškrāsni līdz 170-190 grādiem.
Traukā ielej ananāsu sulu. Samaisa ar kukurūzas miltiem un tad pievieno olu dzeltenumus, pienu un vaniļas cukuru.
Liek uz plīts un vāra, visu laiku maisot ar putu karoti vai koka karoti, līdz masa sabiezē. Nogriež uguni līdz minimumam un lēni vāra, visu laiku maisot.

Noņem katlu no uguns un pievieno masai pūdercukuru. Samaisa masu ar ananāsu gabaliņiem, tad sagriež banānus un uzmanīgi ieliek masā. Pēc garšas pievieno cukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu liek četrās atsevišķās cepamformiņās vai vienā lielā tasē. Cep 5 minūtes.

Tikmēr gatavo olu baltumu masu: saputo olas baltumus tik ilgi, līdz tie saglabā iegūto formu. Turpina kult, pievienojot pūdercukuru.
Cep 5 minūtes, līdz bezē kļūst zeltains.

Recepte no lariall.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.