Foto – lariall.ru

Bezē krūzītes 0

4 porcijām:
200 g ananāsu to dabiskajā sulā
3 ēdamkarotes kukurūzas miltu
2 lielas olas, kurām atdala dzeltenumus no baltumiem
450 ml liesa piena
1 tējkarote vaniļas cukura
50 g pūdercukura
2 banāni

Veselam
“Iestājas slimnīcā ar metastātisku resnās zarnas vēzi, kuru kā hemoroīdus “ārstējusi” kaimiņiene!” Profesors nobažījies par sabiedrības bezatbildību
Kokteilis
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas”
RAKSTA REDAKTORS
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
Lasīt citas ziņas

Uzsilda cepeškrāsni līdz 170-190 grādiem.
Traukā ielej ananāsu sulu. Samaisa ar kukurūzas miltiem un tad pievieno olu dzeltenumus, pienu un vaniļas cukuru.
Liek uz plīts un vāra, visu laiku maisot ar putu karoti vai koka karoti, līdz masa sabiezē. Nogriež uguni līdz minimumam un lēni vāra, visu laiku maisot.

Noņem katlu no uguns un pievieno masai pūdercukuru. Samaisa masu ar ananāsu gabaliņiem, tad sagriež banānus un uzmanīgi ieliek masā. Pēc garšas pievieno cukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu liek četrās atsevišķās cepamformiņās vai vienā lielā tasē. Cep 5 minūtes.

Tikmēr gatavo olu baltumu masu: saputo olas baltumus tik ilgi, līdz tie saglabā iegūto formu. Turpina kult, pievienojot pūdercukuru.
Cep 5 minūtes, līdz bezē kļūst zeltains.

Recepte no lariall.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.