Bezgala gardas auzu pārslu vafeles. Palutini savējos svētku rītā 0

Ziemassvētku rītā mīļos un sevi palutini ar pārslu vafelēm. Gardums smaržo pēc svētkiem un garšo bezgala labi, turklāt pārslas satur daudz vērtīgu vitamīnu, minerālvielu, beta-glikānu un šķiedrvielu. Nodrošina sāta izjūtu ilgam laikam.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas 4 vafelēm
1 ola
50g sviesta vai neitrālas eļļas
75g kviešu miltu Ekstra
50g “Dobeles dzirnavnieka” ātri vārāmās auzu pārslu
150ml mandeļu vai govs piena
rīvēta apelsīna miziņa (no 1/2 apelsīna)
1-2 ēdamk. brūnā cukura (pēc garšas)
1/4 tējk. kanēļa
1 tējk. cepamā pulvera
*var pievienot 1 tējk. upeņu, aveņu vai kādu citu ogu pulveri

Pagatavošana.
Sviestu izkausē un atdzesē. Olu sakuļ un sajauc kopā ar sviestu, cukuru, pienu un apelsīna miziņu.
Miltus sajauc ar pārslām, cepamo pulveri un kanēli.
Visu samaisa kopā. Cep sakarsētā vafeļu pannā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Receptes autore: Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv autore

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.