Foto – Aikāgaršo

Biešu vinegrets ar olu un siļķi 1

Pagatavošana laiks: 1 h

Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Bietes – 4 gab.
Kartupeļi – 2 gab.
Burkāni – 2 gab.
Skābēti kāposti – 200 g
Sīpols – 1 gab.
Olas – 3 gab.
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Zaļumi – 1 sauja
Selection by Rimi sāls pēc garšas
Selection by Rimi citronpipari pēc garšas
Marinēta siļķe – 400 g

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

“Neviens krievs nav uzdrīkstējies to, ko tās “holandiešu salašņas”!” Deputāti pauž sašutumu par Vecrīgā notiekošo 14
Kas jāņem vērā, ja gribi notievēt: 3 sliktākie ēšanas paradumi, kas būtiski bremzē vielmaiņu
Kokteilis
Timmas krimināllieta: Jāņa draugiem var draudēt cietumsods, ģimene nav nopratināta; nesakritības ekspertīzē
Lasīt citas ziņas

Novāri bietes, kartupeļus un burkānus
Nomizo novārītos dārzeņus un sagriez kubiņos
Novāri olas (5. – 6.min.)
Smalki sagriez sīpolu un skābētos kāpostus
Sagriez siļķes fileju, sarīvē olas un sakapā zaļumus
Kārto salātus traukos, liekot kārtās visas sastāvdaļas
Pa virsu lej olīveļļu, uzkaisa sāli un citronpiparus

Aikāgaršo padoms!
Pagatavo šos salātus arī lielā traukā, jaucot visas sastāvdaļas uzreiz kopā. Pamēģini pievienot arī ābolu, tas lieliski garšos kopā ar pārējām sastāvdaļām.

Aikāgaršo recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.