Foto: Valdis Semjonovs

Garšas eiforija! Biezpiena bumbiņas ar vaniļas mērci 0

Sastāvdaļas – biezpiens, milti, cukurs, olas, vaniļas cukurs, brokastu pārslas.

Reklāma
Reklāma
Baiss atklājums satricina Lielbritāniju: noskaidrots, ka jaunās izlūkdienesta vadītājas vectēvs bijis bēdīgi slavenais “Miesnieks”
Kad visas bikses spiež: kāpēc ar gadiem vēders kļūst apaļāks un kā to apturēt – padomi, kas patiešām strādā
Veselam
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Lasīt citas ziņas

Mērcei – skābais krējums, cukurs, vaniļas cukurs.

Pagatavošana.

No biezpiena, miltiem un olām, pievienojot cukuru un vaniļas cukuru, pagatavo biezu mīklu. Brīdi ļauj tai nostāvēties, pēc tam ar rokām veido apaļas bumbiņas un katru apviļā sadrupinātās brokastu pārslās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Aptuveni 20 min patur saldētavā, lai sastingst. Pēc tam liek fritierī vai vāra lielā sakarsētas eļļas daudzumā, līdz bumbiņas kļuvušas zeltaini brūnas.

Izņem ar karoti, notecina lieko eļļu, ļauj nedaudz atdzist. Skābo krējumu saldina ar cukuru, garšai pieber vaniļas cukuru. Samaisa un pusstundu ļauj ievilkties. Biezpiena bumbiņas pasniedz kopā ar krējuma mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.