
Foto – Shutterstock
Rupjmaizes kārtojums ar biezpienu. Sena recepte 0
50 g nobriedušu sarīvētu rudzu maizi sajauc ar 20 g medus, 40 g biezpiena, masu iztrin caur sienu vai izmaļ gaļasmašīnā un sajauc ar 15 g cukura.
Reklāma
Reklāma
“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem
163
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
Centies zaudēt svaru, bet nesanāk? Iespējams, tavam organismam trūkst šo 6 vitamīnu, kas var būtiski ietekmēt vielmaiņas darbību
Traukā liek kārtām maizi, biezpienu un 25 g ievārījuma, pēdējā kārtā liekot maizi.
Grezno ar 25 g putukrējuma, želeju vai svaigām ogām, pasniedz ar saldu pienu.