Foto – Shutterstock
Rupjmaizes kārtojums ar biezpienu. Sena recepte 0
50 g nobriedušu sarīvētu rudzu maizi sajauc ar 20 g medus, 40 g biezpiena, masu iztrin caur sienu vai izmaļ gaļasmašīnā un sajauc ar 15 g cukura.
“Tā noteikti kļūs par lielu problēmu visā pasaulē,” eksperti brīdina par ļoti nepatīkamas ādas sēnītes infekcijas izplatību
9
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas”
Traukā liek kārtām maizi, biezpienu un 25 g ievārījuma, pēdējā kārtā liekot maizi.
Grezno ar 25 g putukrējuma, želeju vai svaigām ogām, pasniedz ar saldu pienu.



