Foto – Shutterstock

Rupjmaizes kārtojums ar biezpienu. Sena recepte 0

50 g nobriedušu sarīvētu rudzu maizi sajauc ar 20 g medus, 40 g biezpiena, masu iztrin caur sienu vai izmaļ gaļasmašīnā un sajauc ar 15 g cukura.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šovakar Lauvām un vēl trim zodiaka zīmēm gaidāms kaut kas patiesi maģisks!
8 stila kļūdas, kas liek tev izskatīties resnākai un vecākai 8
Tramps piedāvā nosūtīt amerikāņu privāto armiju uz Ukrainu, ko tas nozīmē Krievijai?
Lasīt citas ziņas

Traukā liek kārtām maizi, biezpienu un 25 g ievārījuma, pēdējā kārtā liekot maizi.

Grezno ar 25 g putukrējuma, želeju vai svaigām ogām, pasniedz ar saldu pienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.