Foto – Shutterstock
Rupjmaizes kārtojums ar biezpienu. Sena recepte 0
50 g nobriedušu sarīvētu rudzu maizi sajauc ar 20 g medus, 40 g biezpiena, masu iztrin caur sienu vai izmaļ gaļasmašīnā un sajauc ar 15 g cukura.
Reklāma
Reklāma
10 lietas mājoklī, kas “apēd” tavu enerģiju
Kumelīšu tēja var būt pat bīstama: 5 blakusparādības, par kurām ne visi zina
Lavrovs atgriežas “uz skatuves” ar pārsteidzošu paziņojumu par solījumu, ko ASV devušas Maskavai
Traukā liek kārtām maizi, biezpienu un 25 g ievārījuma, pēdējā kārtā liekot maizi.
Grezno ar 25 g putukrējuma, želeju vai svaigām ogām, pasniedz ar saldu pienu.



