Foto – Shutterstock

Rupjmaizes kārtojums ar biezpienu. Sena recepte 0

50 g nobriedušu sarīvētu rudzu maizi sajauc ar 20 g medus, 40 g biezpiena, masu iztrin caur sienu vai izmaļ gaļasmašīnā un sajauc ar 15 g cukura.

Reklāma
Reklāma
Krimināls
Kristīni izsekoja un izkrāpa 10 000 eiro: noved līdz stadijai, ka biju gatava atdod visu, lai tikai tiktu projām, kaut kur drošībā!
“Valsts “pārvaldei” vajadzētu degt zilās ugunīs!” Lato Lapsa esot atklājis informāciju par milzīgu naudas summu izšķiešanu uz valsts aizsardzības rēķina
Kokteilis
zināt, ka esi pieaudzis? 14 skumji, bet smieklīgi pierādījumi 3
Lasīt citas ziņas

Traukā liek kārtām maizi, biezpienu un 25 g ievārījuma, pēdējā kārtā liekot maizi.

Grezno ar 25 g putukrējuma, želeju vai svaigām ogām, pasniedz ar saldu pienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.