Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena kūka ar kafiju 0

Pagatavošana:

Cepumus sadrupināt un sajaukt ar mīkstu sviestu. Formā ar noņemamiem bortiem izsmērēt cepumu drupačas un pārliet ar melnu kafiju, lai iesūcas.
Želatīnu pārliet ar pusglāzi vārītā aukstā ūdens un ļaut uzbriest. Želatīnu izkausēt ūdens peldē un sajaukt kopā ar biezpiena masu.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu saputot ar cukuru un uzmanīgi iecilāt biezpiena masā.

Biezpiena masu pārliet formā un izlīdzināt ar lāpstiņu.Kūka pēc 1 stundas ir jau ēdama!

CITI ŠOBRĪD LASA

Ieteikums: atstāt kūku līdz nākamajai dienai. Visas garšas sasūcās un kūka kļūst nu vienreizēji garda!

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.