Foto no “Ziemassvētku avīzes”

Cepti augļu salāti 0

Visiem augļiem noņem mizu, sagriež gabaliņos un apber ar cukuru, samaisa un tā atstāj 15 minūtes.

“Tā nu mēs ēdām kā divi bomži,” Līga pastāsta par nepatīkamo pārsteigumu Āgenskalna tirgū
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Lasīt citas ziņas

Uz pannas liek kausētu sviestu un apcep tajā garšvielas. Pēc tam pievieno augļu maisījumu un cep uz lēnas uguns.

Recepte no “Ziemassvētku avīzes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.