Foto-Baiba Buceniece

Kartupeļu pankūkas ar bekona un baraviku mērci 0

Sastāvdaļas: kartupeļi, sāls, pipari, ola, eļļa. Mērcei: sīpoli, bekons, svaigas baravikas, saldais krējums, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Kokteilis
Kāpēc vīrieši krāpj: 5 iemesli, par kuriem paši vīrieši parasti atsakās runāt
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, pievieno sāli, piparus, olu; sajauc. Masu liek uz pannas un no abām pusēm cep vidēji lielas brūnas pankūciņas. Uz otras pannas apcep sīpolus, sagrieztu bekonu vai citu žāvētu gaļu, pievieno notīrītas, sagrieztas baravikas. Kad sēnes izcepušās, pielej saldo (vai skābo) krējumu, pieber sāli, piparus. Kartupeļu pankūkas pasniedz kopā ar baraviku mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.