Foto-Baiba Buceniece

Kartupeļu pankūkas ar bekona un baraviku mērci 0

Sastāvdaļas: kartupeļi, sāls, pipari, ola, eļļa. Mērcei: sīpoli, bekons, svaigas baravikas, saldais krējums, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, pievieno sāli, piparus, olu; sajauc. Masu liek uz pannas un no abām pusēm cep vidēji lielas brūnas pankūciņas. Uz otras pannas apcep sīpolus, sagrieztu bekonu vai citu žāvētu gaļu, pievieno notīrītas, sagrieztas baravikas. Kad sēnes izcepušās, pielej saldo (vai skābo) krējumu, pieber sāli, piparus. Kartupeļu pankūkas pasniedz kopā ar baraviku mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.