FOTO: @edamskaisti/Facebook

Biezpiena pīrāga recepte – vienkārša, maiga un klasiski latviska 0

Mīksts, sātīgs un patīkami gaisīgs. Šis biezpiena pīrāgs ir kā no bērnības: ideāli piemērota recepte gan svētdienas pēcpusdienai, gan ikdienas saldajai pauzei no @edamskaisti.
Sastāvdaļas:
1. 540g biezpiena (jeb 3x180g);
2. 3 olas;
3. 100g skābais krējums;
4. 40g miltu;
5. 40g kukurūzas cietes;
6. 5-6 ēdamkarotes cukura vai cits saldinātājs;
7. Sauja rozīnes vai riekstiņi/ogas.

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Kāds absurds! Ārsts ir, iekārta ir, bet izmeklēt nedrīkst. Kas patiesībā ir “kvota”? 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
1. Veidni ietauko un izkaisa ar miltiem.
2. Bļodā liek biezpienu, olas, saldinātāju, skābo krējumu un kārtīgi sablenderē, tad pievieno miltus, cieti un sakuļ viendabīgā masā, lej veidnē.
3. Rozīnes aplej ar karstu ūdeni, noskalo un iemaisa pīrāga masā.
4. Cep 160 grādos aptuveni 35-40 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.