FOTO: @edamskaisti/Facebook

Biezpiena pīrāga recepte – vienkārša, maiga un klasiski latviska 0

Mīksts, sātīgs un patīkami gaisīgs. Šis biezpiena pīrāgs ir kā no bērnības: ideāli piemērota recepte gan svētdienas pēcpusdienai, gan ikdienas saldajai pauzei no @edamskaisti.
Sastāvdaļas:
1. 540g biezpiena (jeb 3x180g);
2. 3 olas;
3. 100g skābais krējums;
4. 40g miltu;
5. 40g kukurūzas cietes;
6. 5-6 ēdamkarotes cukura vai cits saldinātājs;
7. Sauja rozīnes vai riekstiņi/ogas.

Reklāma
Reklāma
“Satraucošas ziņas, drīz tas sāks ietekmēt arī Latviju…” Sārts publicē potenciālo “darbības plānu”
“Vīruss izplatās kā ugunsgrēks!” Britos pieaug bailes par savu veselību
Kokteilis
Dažas no zīmēm sagaida burtiski kosmisks sprādziens it visā. Horoskops nedēļai
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
1. Veidni ietauko un izkaisa ar miltiem.
2. Bļodā liek biezpienu, olas, saldinātāju, skābo krējumu un kārtīgi sablenderē, tad pievieno miltus, cieti un sakuļ viendabīgā masā, lej veidnē.
3. Rozīnes aplej ar karstu ūdeni, noskalo un iemaisa pīrāga masā.
4. Cep 160 grādos aptuveni 35-40 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.