Foto – Aija Geida

Biezpiena plācenīši ar dižbrūklenēm 0

Autore: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas (3 porcijas) –

• 50 g dižbrūkleņu

• 300 g biezpiena

• 75 g kviešu miltu

• 2 olas

• 2 ēdamkarotes cukura

• 1 tējkarote vaniļas cukura

Pagatavošana.

Kokteilis
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Pēc Ukrainas dronu trieciena Baltijas jūras ostā aizdegas naftas rūpnīca
Kokteilis
Auns ir atkarīgs no kafijas, bet Zivis – no alkohola. Kādu atkarību riski dominē katrai no horoskopa zīmēm?
Lasīt citas ziņas

Biezpienu, ja tas graudains, rūpīgi izmīca ar rokām, līdz iegūst viendabīgu masu. Pievieno uz pusēm pārgrieztas dižbrūklenes, olas, miltus un abu veidu cukuru. Rūpīgi samaisa, līdz iegūta saturīga pankūku mīkla. Atkarībā no biezpiena sulīguma varbūt jāpievieno vēl nedaudz miltu. Pannā uzkarsē eļļu un cep plācenīšus, līdz tie zeltaini brūni. Ja plācenīši izjūk, jāpieber milti. Pasniedz ar krējumu un svaigām ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.