Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena plācenīši ar vaniļu un žāvētiem augļiem 0

Pagatavošana

Blenderī sasmalcināt auzu pārslas. Augļus, ja ir nepieciešamība, sagriezt smalkāk. Bļodiņā sajaukt biezpienu, olu, augļus, 20g sasmalcinātas auzu pārslas. Pievienot vaniļas ekstraktu un agaves sīrupu pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
Kas notiks, ja Kremlis iebruks Baltijā? Katra okupācijas diena nozīmēs tūkstošiem zaudētu dzīvību un plaša mēroga izlaupīšanu 135
Kokteilis
FOTO. “Šī nav nejauša izvēle!” Visa pasaule atkal apspriež Zelenska apģērbu oficiālajā vizītē
Cilvēkstāsts
“Izlaiž ārā no autobusa kā aitu baru, uztaisa dažus selfijus un kāpj visi atpakaļ” – šodien apaļu jubileju svin Jānis Jarāns, ieskatāmies viņa atziņās
Lasīt citas ziņas

No biezpiena masas izveidot plācenīšus un apviļāt atlikušajās auzu pārslās. Pannu iesmērēt ar taukvielu un uzkarsēt. Cept plācenīšus līdz tie kļūst zeltaini.

Pasniedz siltus ar jogurtu vai ievārījumu bez cukura.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Vaniļas debesis”

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.