Foto – Anda Krauze

Biezpiena sacepums ar ogu ķīseli. Tik gards kā bērnībā! 7

Sastāvdaļas
• 100 g 9% biezpiena
• ēdamkarote mannas
• 1 ola
• 2 tējkarotes cukura
• 2 tējkarotes rozīņu
• sāls

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpienu samaisa ar olu dzeltenumiem, cukuru un mannu. Pievieno olu baltumus, kas sakulti ar šķipsniņu sāls, noskalotas rozīnes un visu rūpīgi samaisa. Veidni ietauko ar sviestu, uzkaisa nedaudz mannas un ielej biezpiena masu. Cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 40 minūtes, kamēr parādās sarkanīga garoziņa. Pasniedz ar aveņu un melleņu ķīseli, svaigām ogām, kā arī uzspiež vairākas putukrējuma rozītes.

Ķīselim var izmantot šādas ogu kombinācijas: zemenes ar upenēm (upenes piešķirs ķīselim skaistu krāsu!), dzērvenes ar mellenēm, brūklenes ar āboliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.