Foto – Aija Geida

Biezpiena saldā masa – vienkārši pagatavojams, gards deserts 1

Rozīnes nomazgā un izmērcē mīkstas. Biezpienu sablendē ar cukuru un krējumu (krējuma daudzums atšķiras atkarībā no biezpiena mitruma), līdz veidojas viendabīga masa bez biezpiena graudiņiem. Pievieno rozīnes un samaisa. Garšas dažādošanai var pievienot smalki sagrieztu marmelādi, sukādes vai žāvētās aprikozes.

Reklāma
Reklāma
Šodien Krievijas militārā lidmašīna ielidoja gaisa telpā virs Baltijas jūras, ziņo Vācijas gaisa spēki 3
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Lasīt citas ziņas

Daudzās receptēs norādīts, ka jāpievieno sviests vai saldais krējums, taču tās ir tikai liekas kalorijas un tauki, un pilnīgi pietiek ar 15% skābo krējumu un vājpiena biezpienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.