Foto – Aija Geida

Biezpiena saldā masa – vienkārši pagatavojams, gards deserts 1

Rozīnes nomazgā un izmērcē mīkstas. Biezpienu sablendē ar cukuru un krējumu (krējuma daudzums atšķiras atkarībā no biezpiena mitruma), līdz veidojas viendabīga masa bez biezpiena graudiņiem. Pievieno rozīnes un samaisa. Garšas dažādošanai var pievienot smalki sagrieztu marmelādi, sukādes vai žāvētās aprikozes.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Daudzās receptēs norādīts, ka jāpievieno sviests vai saldais krējums, taču tās ir tikai liekas kalorijas un tauki, un pilnīgi pietiek ar 15% skābo krējumu un vājpiena biezpienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.