
Foto – Bonappetit.lv
Sēnes sinepju un medus marinādē 0
Pagatavošana
Sēnes sagriezt četrās daļās. Apslacīt ar citrona sulu un sausā pannā uz lielas uguns tās apcept. Ķiploka daiviņu notīrīt un sakapāt. Sakapāto ķiploku ieberam burciņā, klāt pievienojam sinepes, olīveļļu, medu, etiķi, sāli un piparus. Burciņai uzlikt vāciņu un visu saturu kārtīgi kratot sajaukt. Apceptās sēnes ievietojam bļodiņā un pārlejam ar marinādi. Ievietojam ledusskapī uz ~ 10 stundām.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
