
Foto – Bonappetit.lv
Sēnes sinepju un medus marinādē 0
Pagatavošana
Sēnes sagriezt četrās daļās. Apslacīt ar citrona sulu un sausā pannā uz lielas uguns tās apcept. Ķiploka daiviņu notīrīt un sakapāt. Sakapāto ķiploku ieberam burciņā, klāt pievienojam sinepes, olīveļļu, medu, etiķi, sāli un piparus. Burciņai uzlikt vāciņu un visu saturu kārtīgi kratot sajaukt. Apceptās sēnes ievietojam bļodiņā un pārlejam ar marinādi. Ievietojam ledusskapī uz ~ 10 stundām.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
Ārste brīdina par 5 pārtikas produktiem, kas palielina risku saslimt ar vēzi. Dažus no tiem lieto teju katrs
Šodien pilnmēness Lauvas zīmē! Astrologi brīdina būt trakoti prātīgiem un nosauc 3 zodiaka zīmes, kurām gaidāmas lielas pārmaiņas
Krievi sāk atjēgties: beidzot saprotot, kas notiek, izcēlusies histērija: “Vai mums vēl vispār ir palikušas naftas pārstrādes rūpnīcas?”
