Foto – Bonappetit.lv

Persiku sorbets 0

Pagatavošana

Persikiem iegriezt krusteniski mizu, pārliet ar vārošu ūdeni, ļaut pāris minūtes pastāvēt un nomizot. Persikus sagriezt uz pusēm, izņemt kauliņus. Sagatavotus periskus sablendēt. Pievienot pūdercukuru, citrona sulu un rīvētu miziņu. Pievienot saldo krējumu un vēlreiz sablendēt.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Masu pārliet plastikāta konteinerā un novietot saldētavā uz 3-4 stundām. Katras 15-20 minūtes sorbetu apmaisīt.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.