Foto-Anda Krauze

Biezpiena sieriņu “Gardumiņš” un pīlādžu deserts
 1

Kā gatavot?

Puto olu dzeltenumus ar cukuru un tiem pievieno 200 g uzkarsēta saldā krējuma. Šo masu uzlej gabaliņos salauztai baltajai šokolādei. Šokolāde izkūst, tad visu masu izlej caur sietu, pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Iemaisa biezpiena sieriņus un 200 g saputota saldā krējuma.

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Gatavo želeju: pīlādžu sulu uzsilda ar cukuru un pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Pārklāj desertu. Var ēst ar ogām.

Gatavoja restorāna “Desiderata” šefpavārs Māris Astičs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.