Foto-Anda Krauze

Biezpiena sieriņu “Gardumiņš” un pīlādžu deserts
 1

Kā gatavot?

Puto olu dzeltenumus ar cukuru un tiem pievieno 200 g uzkarsēta saldā krējuma. Šo masu uzlej gabaliņos salauztai baltajai šokolādei. Šokolāde izkūst, tad visu masu izlej caur sietu, pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Iemaisa biezpiena sieriņus un 200 g saputota saldā krējuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Viljams paliek ēnā! Pēc Harija un Čārlza III tikšanās attiecības karaliskajā ģimenē krasi mainījušās
Lasīt citas ziņas

Gatavo želeju: pīlādžu sulu uzsilda ar cukuru un pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Pārklāj desertu. Var ēst ar ogām.

Gatavoja restorāna “Desiderata” šefpavārs Māris Astičs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.