Foto – povar.ru

Deserts no bumbieriem un sarkanvīna 0

Citronu miziņas sagriež palielos gabaliņos. Notīra bumbierus, pārgriež uz pusēm, izņem serdes, sagriež bumbierus lielos gabalos, pārlej ar vīnu, pievieno cukuru, krustnagliņas, kanēli, miziņas gabaliņus un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Eksperti brīdina par jaunas katastrofas tuvošanos: 90 procenti cilvēces var iet bojā
Lasīt citas ziņas

Uzvāra, pārklāj vāciņu un tur uz nelielas uguns pussstundu. Bumbieri ir gatavi, kad iegūst spilgi sarkanu nokrāsu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.