Foto – povar.ru
Deserts no bumbieriem un sarkanvīna 0
Citronu miziņas sagriež palielos gabaliņos. Notīra bumbierus, pārgriež uz pusēm, izņem serdes, sagriež bumbierus lielos gabalos, pārlej ar vīnu, pievieno cukuru, krustnagliņas, kanēli, miziņas gabaliņus un samaisa.
Reklāma
Reklāma
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Kā ikdienā samazināt asinsspiedienu bez tabletēm? Kāda no šīm 7 tējām noteikti ir tavā virtuves skapītī
“Salīmēju ar līmes zīmulīti, salipināju kopā un kā tādu vārgu oliņu stiepu uz bankomātu”; sieviete izņem skaidru naudu, bet pretī saņem pārsteigumu
1
Uzvāra, pārklāj vāciņu un tur uz nelielas uguns pussstundu. Bumbieri ir gatavi, kad iegūst spilgi sarkanu nokrāsu.



