
Foto – povar.ru
Deserts no bumbieriem un sarkanvīna 0
Citronu miziņas sagriež palielos gabaliņos. Notīra bumbierus, pārgriež uz pusēm, izņem serdes, sagriež bumbierus lielos gabalos, pārlej ar vīnu, pievieno cukuru, krustnagliņas, kanēli, miziņas gabaliņus un samaisa.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Uzvāra, pārklāj vāciņu un tur uz nelielas uguns pussstundu. Bumbieri ir gatavi, kad iegūst spilgi sarkanu nokrāsu.