
Foto – Shutterstock
Biezpiena torte. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 1
125 g sviesta, 1 kg biezpiena, 250 g cukura, 4 olas, vanilīns, 1 citrona sula un miziņa, 40 g mannas, 1 paciņa cepamā pulvera, 135 g rozīņu.
Reklāma
Reklāma
Ārsti brīdina: iecienītos un par veselīgiem uzskatītos produktos ir viela, kas var veicināt resnās zarnas vēzi. Kuri tie ir?
3 vislaimīgākās zodiaka zīmju savienības – viņi sader kā cimds ar rociņu
Skorpionam, protams, – melnā! Kāda ir katras zodiaka zīmes “spēka krāsa”?
Sviestu saputo ar cukuru un pamazām pievieno olas, vanilīnu, citrona sulu, sarīvētu citrona miziņu, biezpienu. Sajauc mannu un cepamo pulveri, pievieno biezpiena masai. Tad pieliek rozīnes, liek masu ietaukotā veidnē un sakarsētā cepeškrāsnī cep vidējā karstumā apmēram stundu.