
Foto – Shutterstock
Riekstu torte ar āboliem. “Paparžu” saimnieces recepte 3
Nepieciešams
3 olas, 200 g riekstu, 300 g ābolu, 60 g mannas, 1 tējkarote cepamā pulvera, 1 glāze salda krējuma, 1 ēdamkarote cukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
It kā 31 gadu vecs, taču dzimis šogad jūlijā… Pasauli pārsteidz līdz šim vecākais jaundzimušais
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, ieber skaidiņās sarīvētus ābolus, sasmalcinātus riekstus, mannu, cepamo pulveri, iecilā putotus olu baltumus. Mīklu liek ietaukotā, ar miltiem izkaisītā formā. Cep vidēji karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes. Virsu rotā ar putukrējumu.