Riekstu torte ar āboliem. “Paparžu” saimnieces recepte 3
Nepieciešams
3 olas, 200 g riekstu, 300 g ābolu, 60 g mannas, 1 tējkarote cepamā pulvera, 1 glāze salda krējuma, 1 ēdamkarote cukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā
58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, ieber skaidiņās sarīvētus ābolus, sasmalcinātus riekstus, mannu, cepamo pulveri, iecilā putotus olu baltumus. Mīklu liek ietaukotā, ar miltiem izkaisītā formā. Cep vidēji karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes. Virsu rotā ar putukrējumu.