Biezpiena tortīte ar mango. Bez cepšanas! 5

Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Sarežģītība: supervienkārši

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams

Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Kokteilis
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Lasīt citas ziņas

250 g svaiga vai konservēta mango biezeņa

1 glāze saldā krējuma

3 olas

1 paciņa biezpiena

2 ēdamkarotes cukura

4 ēdamkarotes vaniļas cukura

Rotājumam: 50 g svaiga vai konservēta mango
150 g mango biezeņa

Pagatavošana

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Saldo krējumu saputo. Dzeltenumus atdala no baltumiem. Pievienojot pa vienam dzeltenumam, sajauc visus trīs dzeltenumus ar biezpienu. Pieber cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno masai mango biezeni.

2. Baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā maisījumā. Lej maisījumu apaļā formā, pārsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 4 stundām

3. Pusstundu pirms pasniegšanas torti izņem no ledusskapja. Virsū klāj mango biezeni, rotā ar fizāļiem vai citām ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.