
Foto: SHUTTERSTOCK
Tukšs restorāns “prime time” stundās 0
Ja restorāns ir gandrīz tukšs laikā, kad tam vajadzētu būt pilnam, tas var liecināt, ka tas nav iemantojis klientu uzticību — iespējams, ne ēdiens, ne apkalpošana nav šīs vietas stiprā puse.
Slikta attieksme pret darbiniekiem
Ja darbinieki izskatās pārguruši, nemotivēti vai dzirdamas baumas par sliktiem darba apstākļiem, tas parasti liecina par daudz lielākām problēmām uzņēmumā.
Reklāma
Reklāma
Ne viss, kas izskatās garšīgi, ir drošs: 5 ēdieni, kas visbiežāk izraisa saindēšanos restorānā
Izraisa gan apbrīnu, gan riebumu: restorāns kļūst slavens, pateicoties “pasaulē pretīgākajam desertam”
VIDEO. Tā ir vai nav diskriminācija? Kafejnīca piedāvā atlaides tievajiem cilvēkiem, bet dūšīgākajiem “Pilna cena, piedodiet!”