Foto. pexels.com/Nicole Michalou

Ne viss, kas izskatās garšīgi, ir drošs: 5 ēdieni, kas visbiežāk izraisa saindēšanos restorānā 0

Vakariņas restorānā lielākoties saistās ar prieku, nesteidzīgu atmosfēru un gardiem ēdieniem. Taču realitāte var būt mazāk romantiska – saindēšanās ar pārtiku ēdināšanas iestādēs diemžēl nav nekāds retums. Apkopojot datus no vairākiem ārvalstīs bāzētiem veselības uzraudzības dienestiem, noskaidrots, kuri pārtikas produkti visbiežāk izraisa saindēšanos restorānos un kāpēc tie ir tik riskanti.

Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
RAKSTA REDAKTORS
“Latvijas pasts” pārrakstījies vai tiešām maksās tik maz? Sieviete parāda “pērli”, ko atradusi darba sludinājumos
Lasīt citas ziņas

Lūk, pieci izplatītākie vaininieki un padomi, kā izvairīties no nepatīkamiem piedzīvojumiem pie restorānos.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.