Foto. pexels.com/Nicole Michalou

Ne viss, kas izskatās garšīgi, ir drošs: 5 ēdieni, kas visbiežāk izraisa saindēšanos restorānā 0

Vakariņas restorānā lielākoties saistās ar prieku, nesteidzīgu atmosfēru un gardiem ēdieniem. Taču realitāte var būt mazāk romantiska – saindēšanās ar pārtiku ēdināšanas iestādēs diemžēl nav nekāds retums. Apkopojot datus no vairākiem ārvalstīs bāzētiem veselības uzraudzības dienestiem, noskaidrots, kuri pārtikas produkti visbiežāk izraisa saindēšanos restorānos un kāpēc tie ir tik riskanti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Viņus slepeni apbrīno: šajos datumos dzimušie pievelk apkārtējo cilvēku apbrīnu kā magnēti
“Stāvu kā ar verdošu ūdeni aplieta…” piecgadīga bērna mamma trolejbusā piedzīvojusi vecāku ļaunāko murgu
Bijušais britu komandieris nosauc nākamo Krievijas mērķi un aicina gatavoties karam
Lasīt citas ziņas

Lūk, pieci izplatītākie vaininieki un padomi, kā izvairīties no nepatīkamiem piedzīvojumiem pie restorānos.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.