Foto-coocook.me

Brīnišķīga svētku uzkoda – rullīši no marinētām vistu akniņām tikai 20 minūtēs 0

Sastāvdaļas
300 g vistu aknu
150 g bekona šķēlīšu
1,5 ēdk. sojas mērces
1 ēdk. etiķa (rīsu)
ingvers (pēc garšas)
šķipsna brūnā cukura
1 tējk. sakē (var brendiju)
jūras sāls
1 tējk. mirina (japāņu saldais vīns)

Pagatavošana.

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lasīt citas ziņas

Aknas sagatavo: attīra no plēves, sagriež divās daļās.

Bļodiņā samaisa sojas mērci, rīsu etiķi, sakē vai brendiju, mirinu, cukuru un sāli. Ingveru sarīvē vai smalki sagriež. Pievieno marinādei, visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Aknas pārlej ar marinādi un atstāj uz 5–7 minūtēm. Pēc tam aknas izņem no marinādes, nosusina ar papīra dvieli. Katru aknas gabaliņu ietin bekona šķēlītē un apcep pannā no visām pusēm līdz zeltainai miziņai.

Pēc tam visu cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā apmēram 7 minūtes.

Aknas būs nereāli mīkstas un gardas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.