Publicitātes foto

Brūkleņu un siera bezglutēna tarte ar mandeļu mīklas pamatni 0

Sastāvdaļas pamatnei
200 g mandeļu miltu
120 g pūdercukura
1 ola
60 g sviesta

Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Lasīt citas ziņas

Siera krēmam
300 g krēmsiera
2 olas
170 g cukura
1 tējkarote sāls
250 g brūkleņu

Pagatavošana.
Visas pamatnes sastāvdaļas sajauc kopā un liek ledusskapī uz 30 minūtēm, pēc tam mīklu izrullē un ieklāj formā. Saputo krēmsieru ar olu, cukuru un sāli. Lej siera masu formā un cepeškrāsns apakšā 50 minūtes cep 170 grādos. Pilnībā atdzesē un pasniedz, pārkaisot kūku ar svaigām brūklenēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.