Foto: Timurs Subhankulovs

Buberts ar zemenēm un avenēm 0

Sastāvdaļas – manna, piens, olas, cukurs, vaniļa, zemenes un avenes (ziemā – saldētas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

1. Katliņā uzkarsē pienu, kam pievienots cukurs un vaniļa.
2. Pamazām klāt ber mannu un lēnām karsē, līdz izveidojas vidēji šķidra biezputra.
3. Olas dzeltenumus sakuļ ar cukuru un, intensīvi maisot, liek klāt mannas putrai.
4. Stingrās putās saputo olas baltumus un iecilā mannas un olu dzeltenuma masā.
5. Atdzesē un deserta traukā liek virsū ogām, kas sablenderētas ar cukuru.
6. Rotā ar ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.