Foto: Timurs Subhankulovs

Buberts ar zemenēm un avenēm 0

Sastāvdaļas – manna, piens, olas, cukurs, vaniļa, zemenes un avenes (ziemā – saldētas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Pases pazudušas, iestrēguši Arābu Emirātos, būs jāmaksā 6000 eiro,” Didrihsone atklāj, ka nezina, kā tiks uz Latviju
“Čalis kliedz numuriņus, visi drūzmējas, neko nesaprot, pilnīgs haoss!” Ceļotāja nokaitināta par “airBaltic” jauno kārtību 17
Lasīt citas ziņas

1. Katliņā uzkarsē pienu, kam pievienots cukurs un vaniļa.
2. Pamazām klāt ber mannu un lēnām karsē, līdz izveidojas vidēji šķidra biezputra.
3. Olas dzeltenumus sakuļ ar cukuru un, intensīvi maisot, liek klāt mannas putrai.
4. Stingrās putās saputo olas baltumus un iecilā mannas un olu dzeltenuma masā.
5. Atdzesē un deserta traukā liek virsū ogām, kas sablenderētas ar cukuru.
6. Rotā ar ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.