Foto: Timurs Subhankulovs

Buberts ar zemenēm un avenēm 0

Sastāvdaļas – manna, piens, olas, cukurs, vaniļa, zemenes un avenes (ziemā – saldētas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Samazina apetīti un paātrina vielmaiņu: 9 garšvielas cīņai pret lieko svaru
RAKSTA REDAKTORS
Sākusi noplūst informācija, ko Krievija varētu darīt tālāk – šobrīd izskatās, ka tas tiešā veidā varētu skart arī Baltijas valstis 84
TV24
Portņikovs brīdina: Ja Eiropa nespēs aizstāvēt Baltijas valstis, tā piedzīvos Rietumu civilizācijas sabrukumu
Lasīt citas ziņas

1. Katliņā uzkarsē pienu, kam pievienots cukurs un vaniļa.
2. Pamazām klāt ber mannu un lēnām karsē, līdz izveidojas vidēji šķidra biezputra.
3. Olas dzeltenumus sakuļ ar cukuru un, intensīvi maisot, liek klāt mannas putrai.
4. Stingrās putās saputo olas baltumus un iecilā mannas un olu dzeltenuma masā.
5. Atdzesē un deserta traukā liek virsū ogām, kas sablenderētas ar cukuru.
6. Rotā ar ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.