Foto – Shutterstock

Bumbieru un burkānu kokteilis. Labs starts veiksmīgai dienai! 0

Kokosrieksts ir tropu kokospalmas auglis, un kokosriekstu skaidiņas gatavo no tā augļa mīkstuma. Kokosriekstu krēmu nevajadzētu aizstāt ar kokosriekstu pienu, kas ir ievērojami šķidrāks un pliekanāks pēc garšas. Biezo kokosriekstu krēmu gatavo no kokosriekstu eļļas, piena un cukura.

Reklāma
Reklāma
Šā brīža pasaules desmit bagātākie cilvēki – viņu visu turību vieno viena uzkrītoša pazīme 20
Uzmanies! 7 brīdinājuma zīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Mūk, ko kājas nes; augstākais trauksmes līmenis gaisa satiksmei! Kas notiek Itālijā?! 1
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
2 lielām glāzēm
3 bumbieri
100 ml burkānu sulas
4 tējkarotes kokosriekstu skaidiņu
250 ml paniņu
250 g pilnpiena jogurta
1 ēdamkarote kokosriekstu krēma (paciņā)
Ledus gabaliņi

Pagatavošana
1. Bumbierus griež uz pusēm un izņem serdi, samaļ kopā ar burkānu sulu, divām ēdamkarotēm kokosriekstu skaidiņu, paniņām, jogurtu, kokosriekstu krēmu un pāris ledus gabaliņiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Pilda glāzēs ar ledus gabaliņiem. Divas ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu bez taukvielām apgrauzdē zeltaini brūnas un pārkaisa kokteilim.

Lai labi garšo!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.