Burkānu cepumiņi – viegli pagatavojams našķis vakara tējai 0

Sastāvdaļas – glāze sarīvētu svaigu burkānu, 150 g cukura, 100 g sviesta vai margarīna, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 350–400 g miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Istabas temperatūras sviestu saberž ar cukuru, pievieno sarīvētus burkānus un visu samaisa.

Pievieno miltus un cepamo pulveri un visu samaisa viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru. No mīklas veido nelielas bumbiņas un saliek uz cepampannas, ne pārāk cieši.

Cep 180 grādu karstumā 20–25 minūtes.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.