Burkānu cepumiņi – viegli pagatavojams našķis vakara tējai 0

Sastāvdaļas – glāze sarīvētu svaigu burkānu, 150 g cukura, 100 g sviesta vai margarīna, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 350–400 g miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
RAKSTA REDAKTORS
“Latvijas pasts” pārrakstījies vai tiešām maksās tik maz? Sieviete parāda “pērli”, ko atradusi darba sludinājumos
Lasīt citas ziņas

Istabas temperatūras sviestu saberž ar cukuru, pievieno sarīvētus burkānus un visu samaisa.

Pievieno miltus un cepamo pulveri un visu samaisa viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru. No mīklas veido nelielas bumbiņas un saliek uz cepampannas, ne pārāk cieši.

Cep 180 grādu karstumā 20–25 minūtes.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.