Burkānu cepumiņi – viegli pagatavojams našķis vakara tējai 0

Sastāvdaļas – glāze sarīvētu svaigu burkānu, 150 g cukura, 100 g sviesta vai margarīna, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 350–400 g miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Man teica, ka pirmais bērns ir piedzimis nedzīvs. Iemeta metāla šālē un teica, lai aiznes” – Ilzes stiprais stāsts par dvīņu meitenīšu gaidīšanu
Iespējamie sliktākie scenāriji: kā Izraēlas un Irānas konflikts var skart pasauli?
RAKSTA REDAKTORS
“Mašīnu jūra, bet viņi…” Autovadītājs nikns par pieredzēto uz Tallinas šosejas sastrēgumstundā
Lasīt citas ziņas

Istabas temperatūras sviestu saberž ar cukuru, pievieno sarīvētus burkānus un visu samaisa.

Pievieno miltus un cepamo pulveri un visu samaisa viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru. No mīklas veido nelielas bumbiņas un saliek uz cepampannas, ne pārāk cieši.

Cep 180 grādu karstumā 20–25 minūtes.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.