Foto – Fotolia

Burkānu, puravu, gurķa salāti ar smiltsērkšķiem 0

Parasti es taisu rīvētu burkānu salātus ar citrusaugļu sulu. Bet kāpēc nepamēģināt ar smiltsērkšķiem? Kad “Satori alfa” līdzīpašnieka Kaspara Dzērves dārzā ieraudzīju gurķus un puravus, arī tie šķita tik piemēroti manai iecerei. Lūk, kas sanāca!

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Lasīt citas ziņas

Vispirms uz rupjās rīves sarīvē 3 burkānus, bet puravu sagriež ripiņās.

Piegriež arī gurķi.

Tad pievieno smiltsērkšķus, kas iepriekš viegli sastampāti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu pārlej ar olīveļļu un pārkaisa ar sāli, “Santa Maria” itāļu garšvielām un piecu piparu maisījumu.

Samaisa un servē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.