Svaigie kartupeļu salāti. Pagatavot varēs pat bērni! 1
Vispirms izvāra mizotus kartupeļus un sagriež tos palielos kubiņos – apmēram 3×3 cm izmērā.
Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam
80
Bet gurķus griež trīs reizes mazākos kubiņos.
Tad sakapā dilles un lokus, un visu samaisa kopā.
Nu laiks mērcei! Skābajam krējumam pievieno majonēzi, sinepes, mārrutkus, aromatizēto sāli un piparus pēc garšas.
Kad mērce gatava, pārlej to salātiem, samaisa un ļauj ievilkties vismaz 15 minūtes.