Foto – Aija Geida

Burkānu salāti ar grauzdētu sezamu. Vienkārši un gardi 0

Sastāvdaļas – • 6 vidēji burkāni

• 3 ēdamkarotes sezama sēkliņu

• 1,5 ēdamkarotes citrona sulas

• 2 ēdamkarotes olīveļļas

• 1,5 tējkarotes brūnā cukura

• ¼ tējkarotes maltu melno piparu

• ⅓ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

Burkānus sarīvē salmiņos.

Sezama sēkliņas apgrauzdē uz pannas, līdz tās kļūst viegli brūnas.

Reklāma
Reklāma
“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
“Latvija nav pelnījusi neatkarību.” Sieviete skarbi izsakās par Latviju un sadusmo tautiešus 29
Kokteilis
Merkurs Skorpionā brīdina: 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem tuvākajā nākotnē gaidāms liels pārbaudījums
Lasīt citas ziņas

Atsevišķā bļodiņā sajauc citrona sulu, sāli, maltus melnos piparus un brūno cukuru (salāti būs vēl aromātiskāki, ja brūnā cukura vietā pievienos ēdamkaroti kļavu sīrupa).

Burkāniem uzlej šo mērci, pieber sezama sēkliņas un rūpīgi samaisa.

Ideāli salāti pie zivju ēdieniem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.