Foto – Valdis Semjonovs

Burkānu un čili krēmzupa ar ciedru riekstiem 0

Sastāvdaļas – sīpoli, ķiploki, čili, seleriju kāti, burkāni, kartupeļi, sviests, smaržīgie pipari, saldais krējums, žāvēta cūkas krūtiņa, baltmaize, lauru lapas, pētersīļi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Katliņā izkausētā sviestā apcep sakapātus sīpolus, ķiplokus un kubiņos sagrieztus selerijas kātus. Notīrītus, kubiņos sagrieztus burkānus, nomizotus, četrās daļās sadalītus kartupeļus vāra līdz gatavībai, pievienojot smaržīgos piparus, lauru lapas, pētersīļus, čili un sāli. Kad dārzeņi gatavi, smaržīgos piparus un lauru lapas izņem. Apceptos sīpolus, ķiplokus, selerijas kātus, izvārītos burkānus, čili un kartupeļus sakuļ blenderī, beigās pievienojot saldo krējumu. Lej šķīvī, pārkaisa ar ciedru riekstiem. Vidiņā ieliek apceptas žāvētas krūtiņas šķēles un baltmaizes grauzdiņus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.