Foto – Valdis Semjonovs

Burkānu un čili krēmzupa ar ciedru riekstiem 0

Sastāvdaļas – sīpoli, ķiploki, čili, seleriju kāti, burkāni, kartupeļi, sviests, smaržīgie pipari, saldais krējums, žāvēta cūkas krūtiņa, baltmaize, lauru lapas, pētersīļi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Merkurs Skorpionā brīdina: 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem tuvākajā nākotnē gaidāms liels pārbaudījums
“Latvija nav pelnījusi neatkarību.” Sieviete skarbi izsakās par Latviju un sadusmo tautiešus 29
Kokteilis
Samērāmies, kurš savu Latviju mīl visvairāk!? Cik patriotiska ir katra zodiaka zīme
Lasīt citas ziņas

Katliņā izkausētā sviestā apcep sakapātus sīpolus, ķiplokus un kubiņos sagrieztus selerijas kātus. Notīrītus, kubiņos sagrieztus burkānus, nomizotus, četrās daļās sadalītus kartupeļus vāra līdz gatavībai, pievienojot smaržīgos piparus, lauru lapas, pētersīļus, čili un sāli. Kad dārzeņi gatavi, smaržīgos piparus un lauru lapas izņem. Apceptos sīpolus, ķiplokus, selerijas kātus, izvārītos burkānus, čili un kartupeļus sakuļ blenderī, beigās pievienojot saldo krējumu. Lej šķīvī, pārkaisa ar ciedru riekstiem. Vidiņā ieliek apceptas žāvētas krūtiņas šķēles un baltmaizes grauzdiņus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.