Foto – Valdis Semjonovs

Burkānu un čili krēmzupa ar ciedru riekstiem 0

Sastāvdaļas – sīpoli, ķiploki, čili, seleriju kāti, burkāni, kartupeļi, sviests, smaržīgie pipari, saldais krējums, žāvēta cūkas krūtiņa, baltmaize, lauru lapas, pētersīļi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Katliņā izkausētā sviestā apcep sakapātus sīpolus, ķiplokus un kubiņos sagrieztus selerijas kātus. Notīrītus, kubiņos sagrieztus burkānus, nomizotus, četrās daļās sadalītus kartupeļus vāra līdz gatavībai, pievienojot smaržīgos piparus, lauru lapas, pētersīļus, čili un sāli. Kad dārzeņi gatavi, smaržīgos piparus un lauru lapas izņem. Apceptos sīpolus, ķiplokus, selerijas kātus, izvārītos burkānus, čili un kartupeļus sakuļ blenderī, beigās pievienojot saldo krējumu. Lej šķīvī, pārkaisa ar ciedru riekstiem. Vidiņā ieliek apceptas žāvētas krūtiņas šķēles un baltmaizes grauzdiņus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.