Foto – Shutterstock

– Tikai jāaiziet pie ģimenes ārsta, lai izraksta recepti, un ne par ko nav jāmaksā? 10


– Jā, tad viss ir par brīvu. Man gan cukurs ir tik liels, ka jādomā par insulīnu, recepti dakteris izrakstīja, saņēmu jau visu, ārsts tikai pateica – tu tagad vēl nelieto, mēs tevi izsauksim, apmācīsim, aprādīsim. Arī tas bez maksas.

Reklāma
Reklāma

– Kāda ir dakteru attieksme?

Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Veselam
Ne vienmēr uzreiz jāķeras pie medikamentiem: 10 produkti, kas palīdz atbrīvoties no sāpēm
Lasīt citas ziņas

– Man nav nekādu pretenziju! Citi sūdzas, bet pret mani visi ir laipni. Nu ir jau dzirdēts, kā dažs labs izrunājas: tas ir induss, tas ir dumjš, tas ir melnais, tas arī dumjš, pie viņa neiešu! Bet kāda starpība, viņi visi taču ir mācījušies! Un vēl tulks nodrošināts par brīvu.

– Vai atpakaļ uz Latviju nevelk?

– Es jau sāku aizmirst to vietu, kur Latvijā dzīvoju, jo tur palika tikai darba kolēģi manā vecumā. Daži jau nomiruši, daudzi nav pie veselības. Maz to tuvāko, ar kuriem satikties, viss jau tā atsvešinājies…

CITI ŠOBRĪD LASA
Taču Mirdza Kosīte nebūt nav vienīgā, tādu kā viņa Lielbritānijā ir daudz. VALDIS SNUKUTS ir sportisks 68 gadus vecs pensionārs, kurš par 50 nostrādātiem gadiem Latvijā un Lielbritānijā saņem veselas četras pensijas. Lai arī kopumā ienākumi nav lieli, tomēr viņš ir ļoti apmierināts ar dzīvi, jo viņam ir viss, ko vien varētu vēlēties.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.