Cepta selerijas sakne ar cūkgaļu. Reibinošs aromāts un vēl labāka garša! 0

Selerijas sakni notīra un sālsūdenī apvāra pusmīkstu. Padzesē, tad sagriež 1–1,5 cm biezās šķēlēs.

Reklāma
Reklāma
“Vecāki un pedagogi ir pastrādājuši noziegumu pret bērniem!” Skolotājs pastāsta par reālo situāciju skolās
FOTO, VIDEO. Baseins Hruščovkā? Latvieši atrod, iespējams, neticamāko dzīvokļa sludinājumu Latgalē
“Paņemšu veselu cisternu!” Cena par pilnu bāku Ēģiptē liek latviešiem uz mirkli sastingt
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež ~1 cm biezās šķēlēs, uzkaisa sāli, piparus un uz pannas no abām pusēm apcep gandrīz gatavu.

Dziļākā cepamtraukā liek sagrieztas selerijas šķēles, uz katras pa gaļas šķēlei, virsū tomāta ripu, uzkaisa mazliet sāls.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja vēlas, pašā virsū var likt arī skābena nomizota ābola šķēli, bet var iztikt arī bez tās.

Trauku liek sakarsētā krāsnī un ~10 minūtēs cep, lai garšas savelkas.

Sagatavots pēc tematiskās avīzes “Neparasti dārzeņi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.