Foto-Shutterstock

Tomātos marinēts šašliks – gards, sulīgs, aromātisks 8

Sastāvdaļas – 2 kg cūkgaļas, 1 kg tomātu, 300 g sīpolu, 5–7 rozmarīna zariņi, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Iespējamie sliktākie scenāriji: kā Izraēlas un Irānas konflikts var skart pasauli?
“Man teica, ka pirmais bērns ir piedzimis nedzīvs. Iemeta metāla šālē un teica, lai aiznes” – Ilzes stiprais stāsts par dvīņu meitenīšu gaidīšanu
RAKSTA REDAKTORS
“Mašīnu jūra, bet viņi…” Autovadītājs nikns par pieredzēto uz Tallinas šosejas sastrēgumstundā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Garšīga šašlika galvenā sastāvdaļa ir kvalitatīva gaļa. Tai jābūt svaigai, iepriekš nesaldētai.
Sīpolus sagriež pusriņķos. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos.
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
Traukā samaisa gaļu ar sīpoliem. Pievieno tomātus, visu ļoti rūpīgi samaisa. Tomātiem un sīpoliem jābūt kārtīgi samīcītiem.
Rozmarīna lapiņas norauj no zariņiem, lapiņas pievieno gaļai, kārtīgi visu samaisa.
Gaļu marinē aukstā vietā 6–8 stundas. Pirms cepšanas pievieno sāli un piparus.
Gaļu cieši uzdur uz iesmiem. Cep uz grila.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.