Foto – Bonappetit.lv

Cūkgaļas šašlika sautējums ar jauniem dārzeņiem 0

Pagatavošana

Šašliku sagriezt mazākos gabalos, ja gaļas gabali ir pārāk lieli.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dvēseles misija: ko tavs dzimšanas mēnesis saka par tavu likteni, un kas būtu jāiemācās
“Šī iemesla dēļ citi nemīl Busuli…” Cilvēki atklāj, kas viņiem koncertos šķiet traucējoši
Tramps no kaut kā baidās? Vizītē Lielbritānijā viņš ieradies ar savu “Zvēru”
Lasīt citas ziņas

Sīpolu un 2 ķiploku daiviņas nomizot un sasmalcināt. Burkānus un kartupeļus nomazgāt. Burkānus sagriezt pabiezās šķēlēs.

Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu un ātri apcept šašliku. Ar šumkaroti gaļu izņemt un tur pat apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot burkānus un apcept arī tos. Pievienot buljonu, gaļu un kartupeļus, apsegt ar vāku un uz nelielas uguns sautēt apm. 30 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pašās beigās pievienot zaļos zirnīšus un pēc pāris minūtēm uguni izslēgt. Pievienot sasmalcinātus pētersīļus un atlikušo ķiploka daiviņu, apsegt ar vāku un uz 10 min. atstāt ievilkties.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Kurzemes Gaļsaimnieku”

Recepti piedāvā


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.