Daiņa Bušmaņa foto
Ceptas reņģes ar pipariņiem 0
Sastāvdaļas: Svaigas reņģes, sāls, maltie pipari.
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
Tramps paziņo: Ukraina zaudē karu!
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem
92
Kā gatavot? Reņģēm nogriež galvas un iztīra iekšas. Noskalo un ļauj notecēties. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Reņģes izviļā miltos tā, lai milti iekļūtu arī reņģu vēderos. Cep karstā eļļā zeltaini brūnas. Var pasniegt gan karstā, gan aukstā veidā.
Paldies par atsaucību restorānam “Siļķītes un dillītes”



