Daiņa Bušmaņa foto

Ceptas reņģes
 ar pipariņiem 0

Sastāvdaļas: Svaigas reņģes, sāls, maltie pipari.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Reņģēm nogriež galvas un iztīra iekšas. Noskalo un ļauj notecēties. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Reņģes izviļā miltos tā, lai milti iekļūtu arī reņģu vēderos. Cep karstā eļļā zeltaini brūnas. Var pasniegt gan karstā, gan aukstā veidā.

Paldies par atsaucību restorānam “Siļķītes un dillītes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.