
Daiņa Bušmaņa foto
Ceptas reņģes ar pipariņiem 0
Sastāvdaļas: Svaigas reņģes, sāls, maltie pipari.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Kā gatavot? Reņģēm nogriež galvas un iztīra iekšas. Noskalo un ļauj notecēties. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Reņģes izviļā miltos tā, lai milti iekļūtu arī reņģu vēderos. Cep karstā eļļā zeltaini brūnas. Var pasniegt gan karstā, gan aukstā veidā.
Paldies par atsaucību restorānam “Siļķītes un dillītes”