Daiņa Bušmaņa foto

Ceptas reņģes
 ar pipariņiem 0

Sastāvdaļas: Svaigas reņģes, sāls, maltie pipari.

Reklāma
Reklāma
Putins gatavo bīstamu pārsteigumu: Krievija slēdz teritoriju kodolraķetes “Burevestņik” izmēģinājumam
Kokteilis
Amatpersonu deklarācija atklāj Brieža bagātību: īpašumi dažādās valstīs un ļoti daudz naudas
Gadiem pārbaudītas vērtības: 5 sieviešu smaržas, kas nekad neizies no modes
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Reņģēm nogriež galvas un iztīra iekšas. Noskalo un ļauj notecēties. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Reņģes izviļā miltos tā, lai milti iekļūtu arī reņģu vēderos. Cep karstā eļļā zeltaini brūnas. Var pasniegt gan karstā, gan aukstā veidā.

Paldies par atsaucību restorānam “Siļķītes un dillītes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.