Foto – Bonappetit.lv

Cepti āboli sarkanvīnā 0

Pagatavošana

Ābolus nozmagāt, sagriezt uz pusēm. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru un sakārtot ābolus. Katru ābolu pārliet ar vīnu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kā pateikt, ka sievietei ir pāri 40? Šīs 10 lietas tevi nodod
Nirēji no ūdenstilpnes Latvijā izcēluši zemūdeni: tā atradās četru metru dziļumā
Tramps pirmo reizi publiski komentē notikušās sarunas, Baltais nams – plānotās sankcijas
Lasīt citas ziņas

Biezpienu sajaukt ar cukuru, vaniļas cukuru, mannu, riekstiem un rozīnēm. Ar šo maisījumu piepildīt ābolus. Pa virsu uzlikt mazu piciņu sviesta.

Ābolus cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apmēram 30-40 minūtes, kamēŗ āboli ir mīksti – viss atkarīgs no ābolu šķirnes.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.