Foto – Bonappetit.lv

Cepti āboli sarkanvīnā 0

Pagatavošana

Ābolus nozmagāt, sagriezt uz pusēm. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru un sakārtot ābolus. Katru ābolu pārliet ar vīnu.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Lasīt citas ziņas

Biezpienu sajaukt ar cukuru, vaniļas cukuru, mannu, riekstiem un rozīnēm. Ar šo maisījumu piepildīt ābolus. Pa virsu uzlikt mazu piciņu sviesta.

Ābolus cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apmēram 30-40 minūtes, kamēŗ āboli ir mīksti – viss atkarīgs no ābolu šķirnes.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.