Foto – Aija Geida

Cepti baklažāni – neparasti garda uzkoda 0

Sastāvdaļas
• Baklažāns
• 120 ml majonēzes
• 100 g rupjmaizes rīvmaizes

Reklāma
Reklāma
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Baklažānu sagriež 6–7 mm biezās šķēlēs. Katru šķēli no abām pusēm apziež ar majonēzi. Uz šķīvja izber rīvmaizi un rūpīgi apviļā šķēli no abām pusēm. Kārto uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni pusstundu.

UZZIŅA
Svaigam un sulīgam baklažānam ir vienmērīga krāsa, tas ir bez plankumiem, kātiņš ir zaļš, nevis brūns. Apvītis kātiņš liecina, ka baklažāns mērojis garu ceļu un ilgi stāvējis noliktavā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.