Foto – Bonappetit.lv

Krāsnī cepti kartupeļi ar tomātu-jogurta mērci 0

Kartupeļus nomazgāt, nosusināt un izcept cepeškrāsnī 180 grādos.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavot mērci. Tomātus un gurķus sagriezt uz pusēm un ar karoti izgrebt sēklas. Mīkstumu sagriezt mazos kubiņos. Čili piparu sagriezt uz pusēm, izņemt sēklas un pārējo smalki sakapāt. Sīpolu, ķiplokus un pētersīļus smalki sakapāt. Visus dārzeņus sajaukt bļodā, pievienot jogurtu, pēc garšas sāli un samaisīt.

Kartupeļus izņemt no cepeškrāsns, pārlikt uz šķīvja, iegriezt uz pusēm, bet ne līdz galam, lai kartupelis turas kopā. Kartupeli piepilda ar mērci un uzreiz pasniedz.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.