Foto – Bonappetit.lv

Krāsnī cepti kartupeļi ar tomātu-jogurta mērci 0

Kartupeļus nomazgāt, nosusināt un izcept cepeškrāsnī 180 grādos.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavot mērci. Tomātus un gurķus sagriezt uz pusēm un ar karoti izgrebt sēklas. Mīkstumu sagriezt mazos kubiņos. Čili piparu sagriezt uz pusēm, izņemt sēklas un pārējo smalki sakapāt. Sīpolu, ķiplokus un pētersīļus smalki sakapāt. Visus dārzeņus sajaukt bļodā, pievienot jogurtu, pēc garšas sāli un samaisīt.

Kartupeļus izņemt no cepeškrāsns, pārlikt uz šķīvja, iegriezt uz pusēm, bet ne līdz galam, lai kartupelis turas kopā. Kartupeli piepilda ar mērci un uzreiz pasniedz.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.