Cepti kartupeļi ar pikantiem spinātiem. Vienkāršas un garšīgas brokastis 1

Pagatavošana

Kartupeļus notīra un sagriež mazos kubiņos.

Salātu lapas nomazgā un sīki sagriež.

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

Eļļu sakarsē, tajā uz lielas uguns 2-3 minūtes apcep kartupeļu kubiņus un noņem no pannas.

Citā pannā (vai tai pašā, pievienojot nepieciešamo eļļas daudzumu un sakarsējot) liek ingveru un ķiploku.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad sāk smaržot, vienlaicīgi liek pannā kartupeļus un sagrieztos spinātus un, vienmērīgi maisot, cep.

Pievieno sāli, nelielā daudzumā auksta ūdens iemaisītu cieti un pēc 1-2 minūtēm ēdiens gatavs.

Piezīme. Līdzīgi var pagatavot ceptus burkānus ar spinātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.