Foto: Shutterstock

Cepti zaļie tomāti – fantastisks baudījums 0

Sastāvdaļas – zaļi tomāti, sāls un pipari pēc garšas, kukurūzas milti panēšanai, augu eļļa cepšanai.

Pagatavošana.

Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Lasīt citas ziņas

Tomātus nomazgā un sagriež ripiņās. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

Katru ripiņu apvārta miltos un cep uz pannas eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Otrs variants cepšanai – tomātus pamērcē sakultā olā, apviļā rīvmaizē un cep zeltaini brūnus.

Pasniedz karstus ar kādu ķiploku mērcīti vai arī vienkārši ar krējumu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.