
Foto: Shutterstock
Cepti zaļie tomāti – fantastisks baudījums 0
Sastāvdaļas – zaļi tomāti, sāls un pipari pēc garšas, kukurūzas milti panēšanai, augu eļļa cepšanai.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Tomātus nomazgā un sagriež ripiņās. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
Katru ripiņu apvārta miltos un cep uz pannas eļļā.
“Viņam sāk šķist, ka drīkst atļauties visu!” Sabiedrība pamatīgi iekarsusi, diskutējot par Oskara Zeizas aizturēšanu
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
VIDEO. “Ko jūs viņai kafijā piebērāt klāt?” Rūta Dvinska tiek pie smieklu lēkmes, lasot laika ziņas
Otrs variants cepšanai – tomātus pamērcē sakultā olā, apviļā rīvmaizē un cep zeltaini brūnus.
Pasniedz karstus ar kādu ķiploku mērcīti vai arī vienkārši ar krējumu.
Labu apetīti!