Foto: Shutterstock

Cepti zaļie tomāti – fantastisks baudījums 0

Sastāvdaļas – zaļi tomāti, sāls un pipari pēc garšas, kukurūzas milti panēšanai, augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Vīrieši, kuri baidās pazaudēt savas sievietes, parasti dara šīs 11 lietas, pat ja viņiem to neprasa
Lavrovs skaidro, kāpēc Aļaskā ieradās džemperī ar nepārprotamu vēstījumu
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Lasīt citas ziņas

Tomātus nomazgā un sagriež ripiņās. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

Katru ripiņu apvārta miltos un cep uz pannas eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Otrs variants cepšanai – tomātus pamērcē sakultā olā, apviļā rīvmaizē un cep zeltaini brūnus.

Pasniedz karstus ar kādu ķiploku mērcīti vai arī vienkārši ar krējumu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.