Foto-Anda Krauze

Cepts jāņusiers ar sēnēm – sātīga un garda uzkoda 9

Sastāvdaļas
• šampinjoni (var izmantot arī pērn saceptās baravikas vai gailenes)
• paprika
• sīpoli
• jāņusiers (vismaz ar 45% tauku saturu!)
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sēnes, papriku un sīpolus sagriež un cep uzkarsētā eļļā uz pannas. Kad sēnes gatavas, pievieno biezās šķēlēs sagrieztu jāņusieru, ko pārliek pāri sēnēm. Pannai uzliek vāku un turpina gatavošanas procesu. Kad siers pakusis, sātīgā un gardā uzkoda ir gatava.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.