Foto-Anda Krauze

Cepts jāņusiers ar sēnēm – sātīga un garda uzkoda 9

Sastāvdaļas
• šampinjoni (var izmantot arī pērn saceptās baravikas vai gailenes)
• paprika
• sīpoli
• jāņusiers (vismaz ar 45% tauku saturu!)
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 45
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sēnes, papriku un sīpolus sagriež un cep uzkarsētā eļļā uz pannas. Kad sēnes gatavas, pievieno biezās šķēlēs sagrieztu jāņusieru, ko pārliek pāri sēnēm. Pannai uzliek vāku un turpina gatavošanas procesu. Kad siers pakusis, sātīgā un gardā uzkoda ir gatava.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.