Praktiski
Receptes

Ceptu ābolu pīrāgs ar sukādēm smiltsērkšķu un dzērveņu sulā0

Foto – Anda Krauze

Ceptu ābolu pīrāgs ar sukādēm smiltsērkšķu un dzērveņu sulā – vēl viena burvīga recepte, ko man ir iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs. Sajaucu līdzīgās daļās smiltsērkšķu un svaigi spiestu apelsīnu sulu, pievienoju nedaudz cukura. Daļu maisījuma nedaudz pavāru, uzleju uz ķirbja un cidoniju sukādēm un ļauju tām piebriest. Otru daļu sajaucu ar cukura sīrupu un svaigi spiestu dzērveņu sulu.  Ābolu daiviņas pārkaisu ar cukuru un kanēli. Formiņā pamīšus kārtoju ābolu daiviņas un mandeļu miltus; lieku karstā cepeškrāsnī un cepu 140 grādos 45 minūtes. Atdzesēto pīrāgu sagriežu un servēju ar sukādēm un mērci.

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
IB
Indulis Burka
Praktiski
Silts kažociņš “līvānietei”: kā siltināt Līvānu tipa māju?
4 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
VIDEO. Silakrogā mītošie kaķi vairojas, dzemdē, ir izkropļoti un iet bojā: iedzīvotāji nezina, kā palīdzēt
5 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Padomi, kā dārzu saglabāt zaļu un ziedošu arī lielā karstumā
5 dienas

Lasītākie

IK
Ilze Kuzmina
Latvijā
Bāriņtiesas surogāts? Grib reformēt bērnu aizsardzības sistēmu 1
3 stundas
ZD
Zigfrīds Dzedulis
Ekonomika
Palielina atbalstu ģimeņu mājoklim. Valsts garantiju varēs saņemt atkārtoti 1
2 stundas
LE
LETA
Veselam
Rēzeknes olimpiskā centra viesnīcas klientam no Vācijas apstiprināta saslimšana ar Covid-19
38 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Mežaparkā kravas automašīnai izbirusi krava ar alus pudelēm
24 minūtes
MZ
Māris Zanders
Latvijā
Māris Zanders: Kad prezidenta neatkarība sāk atgādināt seno anekdoti par Nenotveramo Džo
3 stundas