Foto – Aija Geida

Cepumi ar apelsīnu pildījumu 0

Sastāvdaļas – 250 g kviešu miltu, ola, 120 g cieta sviesta, 75 g brūnā cukura, ¼ tējkarotes sāls, ½ tējkarotes malta kanēļa, tējkarote cepamā pulvera, 100 g apelsīnu džema, 50 g pūdercukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
Kārtējais krievu drons pārkāpis NATO dalībvalsts gaisa telpu – debesīs pacelti reaktīvie iznīcinātāji
“Runa vairs nav par to, vai… bet gan – kad?” Noplūdušas sarunas detaļas no slēgtas konferences Viļņā
Lasīt citas ziņas

Kviešu miltiem pievieno olu, gabaliņos sagrieztu sviestu, maltu kanēli, cukuru, sāli un samīca. Mīklu pusstundu patur ledusskapī, pēc tam plāni izrullē un ar formiņām izspiež cepumus – vienu cep tāpat, bet otram viducī ar mazu veidni izspiež caurumu vai zvaigznīti. Cep +180 °C aptuveni 10 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni. Atdzesē. Cepumiem, kam nav cauruma, uzklāj džemu, vidū veidojot pacēlumu, un saliek kopā ar cepumiem, kam vidū ir caurums. Uzkaisa pūdercukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.