
Foto – Bonappetit.lv
Puravu ābolu salāti 0
Pagatavošana
Puravus nomazgāt, olas nolobīt un sagriezt.
Ābolus nomazgāt, nomizot un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Ābolus sajaukt ar jogurtu, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Traukā kārto pamīšus puravus un olas, katru kārtu pārlejot ar sagatavoto mērci.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
