Foto – Bonappetit.lv

Tadžīna ar līdaku un rabarberiem 0

Katliņā ieliet vīnu, pievienot ingveru, sagrieztus rabarberus, cukuru un sinepes un visu samaisīt. Uzkarsēt un 5-6 min. pavārīt līdz rabarberi sāk izšķīst. Noņemt no uguns. Atdzesēt. Šajā marinādē iemarinē uz nakti līdaku. Līdaku priekš tam nozvīņo, iztīra un sagriež porcijas gabalos.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Kokteilis
Kāpēc vīrieši krāpj: 5 iemesli, par kuriem paši vīrieši parasti atsakās runāt
Lasīt citas ziņas

Nākamajā dienā kartupeļus nomizo un sagriež palielos gabalos. Burkānus nomizo un sagriež palielos gabalos.

Visu saliek tadžīnā kopā ar marinētu līdaku, pārlej ar ūdeni, pārkaisa ar sāli un pipariem, uzliek vāku un sautē min. 30-40 līdz gatavībai. Pasniedz ar baltvīnu.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.