Cidoniju marmelāde
Cidoniju marmelāde
Foto – Valdis Semjonovs

Maigi saldskāba cidoniju marmelāde. “Jaun-Ieviņu” saimnieku recepte 0

“Jaun-Ieviņu” saimnieki no cidoniju sulas gatavo brīnumgardas marmelādes.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna 199
Lasīt citas ziņas

Šim nolūkam izmanto speciālu pektīncukuru, jo masa ātrāk saželē.

Sulas un cukura proporcija – 1 : 1.

Šķidrumu, nepārtraukti maisot, silda uz lēnas uguns aptuveni 15–20 minūtes, tad biezo masu lej uz pannas, kas pārklāta ar cepampapīru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc pāris stundām želeju sagriež nelielos gabaliņos, apgriež otrādi, lai konfektes apžūst arī no otras puses.

Gatavos našķus pēc kāda laika pārkaisa ar pūdercukuru un kārto saldumu traukā.

Marmelādes nav pārlieku saldas un lipīgas, bet ir maigi saldskābas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.