Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
LETA

Trešā brāļa stāsts 5


Bet ko domā Ādolfa un Ilgoņa 72 gadus vecais brālis Māris, kas dzīvo novada citā pagastā?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Veselam
Izrādās, ka kanēlis patiesībā nemaz netop no kanēļkoka. 4 ēdienu viltojumi jeb produkti, kas nemaz nav tie, par ko tos uzskatām
Lasīt citas ziņas

“Ar mani tā lieta vienkārša: kad Ādolfs nomira, tad ar Ilgoni pie notāra vienojos, ka man no mantojuma nekā nevajag, tikai palīdzību mums ar sievu: 30 kubikmetrus malkas un 300 kilogramus kartupeļu ik gadu, kā arī būtu jāpalīdz bēru lietās, kad kāds no mums nomirst. Divus gadus malku un kartupeļus saņēmām, kā bija līgts, bet pagājušogad, kad Ilgonis nomira, tikai kādus simt kilogramus kartupeļu un astoņus kubikmetrus malkas. Kādi kartupeļi jau mums pašiem izaug – lielākā bēda ir par malku, ko tagad pērkam par naudu. Mēs ar sievu apmēram zinām, kas tur tagad darās ap to mantojumu, bet ne pret vienu no pusēm naidu neturam. Mums galvenais, kas ko iedos pēc līguma, jo izdzīvot nav viegli,” saka Māris.

Iesaista policiju

Kā paskaidroja Valsts policijas Dobeles iecirkņa priekšnieks Kaspars Rekscs,­ pagājušā gada 31. jūlijā viņa iecirknis saņēma iesniegumu gan no Dika, gan no Ilgoņa, kuri abi vēlējās uzsākt kriminālprocesu, jo starp abiem bija radušās domstarpības par Zemesgrāmatas dokumentiem. Policija kriminālprocesu neuzsāka, jo netika konstatēts noziedzīgs nodarījums. Jau pēc Ilgoņa nāves Diks vērsās policijā ar iesniegumu par nelikumīgām darbībām ar tēva atstāto mantojumu. Šis iesniegums tika pievienots jau Valsts policijas Zemgales reģiona kriminālpolicijas biroja uzsāktajam kriminālprocesam par nelikumīgām darbībām ar Ilgoņa mantojumu. Pašlaik notiek pirmstiesas izmeklēšana un policija nekādus komentārus nesniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.